Dit is de beste goedkope smartphone van dit moment 

In dit artikel geven wij je de beste budget smartphone van dit moment. Wil jij erachter komen welke dit is lees dan snel verder. 

De Samsung Galaxy serie is één van de populairste smartphones naast de iPhone van dit smartphone tijdperk. Hij is vooral populair geworden doordat hij een hoogwaardige tegenhanger is met een ander besturingssysteem dan een iPhone. Nu hebben ze ook een goedkope smartphone in de Galaxy-lijn. Dit is de Samsung Galaxy A54. Wat maakt deze smartphone zo goed dat veel mensen heb op zak hebben? Wij geven een aantal redenen in dit artikel 

Het design

Je zou denken dat ze niet echt hun best hebben gedaan met het ontwerp. Dit omdat het hier gaat om een goedkoper model, maar niets is minder waar. Zo heeft de Galaxy A54 een prachtig nieuw design met strakke lijnen. Ze hebben zelfs gekozen voor een bijna volledig scherm deze keer. Daarnaast kan je hem krijgen in verschillende kleuren. Dit zijn zelfs een aantal zeer opvallende kleuren zoals blauw en rood. 

Het scherm 

Ze hebben bij de Samsung Galaxy A54 gekozen voor een oled-scherm. Hierdoor krijg je een ontzettend mooi scherp beeldscherm. Ook ligt er een laag Gorilla glass op, dit is natuurlijk om beschadigingen te voorkomen. Er wordt wel gezegd dat de helderheid van dit scherm nog wel iets beter had gemogen. Dit is vooral wanneer je in de zon zou staan, maar gewoon binnen is het beeld goed te zien. 

De processor 

De processor is toch het belangrijkste onderdeel van iedere telefoon. Zo ook bij de Galaxy A54. Een Exynos 1380-porcessor met een Snapdragon 778G chip hebben ze toegevoegd aan deze telefoon. In theorie is dit één van de beste processors van dit moment. Dat kan je ook wel zien, want je apps openen zo snel dat je niet met je ogen moet knipperen. Een goede verbetering ten opzichte van voorgaande modellen in deze lijn. 

De Camera 

Bij Samsung zijn altijd alle ogen gericht op de camera. Want ze komen toch ieder jaar weer met een hoogwaardige camera op de proppen. Ook bij deze goedkopere telefoon is er gekozen voor een super goede camera. De Galaxy A54 heeft dezelfde camera als de duurdere Galaxy S modellen. Dat betekent dus dat je voor weinig geld extreem goede foto’s kan maken. De hoofdcamera heeft 64 megapixels en een ontzettend goede sensor ingebouwd. 

De Accu 

De accu van de Galaxy A54 is nog steeds erg goed te noemen. Zo kan gemakkelijk de hele dag mee gaan. Gebruik je hem niet zo veel dan kan dit zelfs tot op twee dagen. De capaciteit is 5000 mAh. Niet lang geleden nog was er nieuws over een revolutionair onderzoek naar verbeterde accu’s. Dat zou de smartphone wereld alleen maar beter maken. 

Software-updates 

Niet onbelangrijk zijn de software-updates. Want als je een telefoon in deze prijsklasse vindt, zie je toch vaak dat de software-updates achterblijven. Maar bij Samsung zorgen ze ervoor dat jij er minimaal 5 jaar mee kan doen. Dit is de garantie die ze afgeven. Dus de komende 5 jaar kan je nog genieten van de beste software-updates waardoor je telefoon altijd goed blijft draaien. 

Vorige

De mooiste steden van Europa voor een korte trip

Volgende

Veilig betalen steeds belangrijker: Wat zijn de gevaren en wat zijn de veiligste mobiele betaalmethoden in 2023?