Over Boulevard

Een diepgewortelde passie voor wonen, reizen en lifestyle. Dat is waar we op boulevard.nl vanuit werken. We delen waardevolle inzichten, tips en suggesties om van jouw leven een grote droom te maken. 

We geloven sterk in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. We streven ernaar een plek te creëren waar mensen van alle achtergronden en culturen zich welkom en vertegenwoordigd voelen. Kijk naar nieuwe ervaringen, verschillende perspectieven en weet de schoonheid van de wereld te ontdekken. Je gaat vanaf nu het leven door als een echte kosmopoliet.

Boulevard.nl, dé blog over Wonen, Reizen en Lifestyle voor de kosmopoliet, neem je mee in je linkerhand. Bij vragen over de beste handbagagekoffers en inspirerende levensverhalen van andere kosmopolieten, ben je hier zeker aan het juiste adres. Verder lees je natuurlijk ook blogs die je woongemak en levensstijl zullen veranderen en verbeteren. Wij zouden zeggen: ontdek, beleef en geniet!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@boulevard.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.