Abbey Hoes: Vriend, Familie, Leeftijd, Carriere en meer

Hebben we het over Abbey Hoes dan hebben we het natuurlijk over een prachtige actrice die heel veelzijdig is. Charismatisch, goed in haar vak en leuk om online te volgen. In deze blog vertellen we jou alles over haar. Wie haar vriend is, uit welke familie ze komt en in welke films je haar kunt treffen. Lees je mee? 

Abbey Hoes komt oorspronkelijk uit Rotterdam en is hier geboren in 1994. Haar volledige naam is: Emily Abigail Ashley Hoes. Al toen ze jong was begon ze met acteren en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Ze is op jonge leeftijd begonnen met musicalklassen en heeft zo haar talent weten om te zetten naar serieuze rollen. Zo werd ze gevraagd voor de Roosvicee-reclame. En kwam ze voor het eerst op tv in de series SpangaS en 2012: Het Jaar Nul. 

Ze werd dus al snel ontdekt en brak dan ook al op jonge leeftijd door. De eerste grote film waar ze in te zien was is de film Nena. Een film waarvoor ze zelfs een Gouden Kalf won voor Beste Actrice. Een zeer prestigieuze filmprijs die elke jaar wordt uitgereikt. Grote eer om te winnen dus. En ook altijd een belangrijk evenement.

Familie van Abbey Hoes 

Over de familie van Abbey Hoes is niet heel veel bekend. Zo zouden haar ouders Miranda en Gino Hoes heten. Haar familie blijft verder op de achtergrond. Vaak denken mensen dat Abbey Hoes familie van Isa Hoes. Maar dat is niet waar. Wel zijn ze samen in dezelfde film te zien. Namelijk De Ontsnapping. Hierbij speelt Abbey Hoes de jongere versie van Isa Hoes. Hoewel ze dus veel op elkaar lijken, allebei actrices zijn én beiden de achternaam Hoes dragen; zijn ze geen familie van elkaar. En verder weten we dus niet veel van haar familie.

Welke prijzen heeft Abbey Hoes nog meer gewonnen? 

Naast een Gouden Kalf in 2014 heeft Abbey Hoes nog meer prijzen gewonnen. Zo won ze de Rembrandt Award, dit was ook voor dezelfde film, namelijk Nena. In 2015 won Abbey Hoes de Shooting Stars Award tijdens het Berlin International Film Festival. Ook in 2016 heeft Hoes mooie prijzen in de wacht weten te slepen voor haar acteerwerk. Zo won ze weer een Gouden Kalf en ditmaal voor haar rol in de tv-serie Petticoat. Dat een actrice op zo’n jonge leeftijd al twee Gouden Kalf’en in de wacht heeft gesleept is zeer uitzonderlijk en laat ook echt zien dat we hier te maken hebben met een groot talent.

Ook buiten haar films om, heeft Abbey Hoes prijzen gewonnen. Zo is Hoes in 2022 uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Dit door het mannenblad FHM. Ze gaf aan het in eerste instantie een gigantische vleeskeuring te vinden. Maar was later toch vereerd. 

Dit zijn de films en series waar je Abbey Hoes in kunt zien

Dat je ondertussen fan bent van Abbey Hoes begrijpen we wel. Ze is goed in wat ze doet en is daarnaast al in veel films en series te zien. Maar ze is daarnaast ook in het theater te zien. Daarover straks meer! Want Abbey Hoes heeft vele talenten. Zo spreekt ze stemmen in en zingt ze ook. 

Op Netflix kun je haar nu zien in de serie Dirty Lines. En tegenwoordig kun je haar zelfs in Belgie en Frankrijk zijn in de serie Lost Luggage. Zap naar NPO 3 voor haar rol als Claire in de serie Dertigers. Of ga naar SBS 6 voor de serie Five Live. En in 2021 deed ze ook mee als deelneemsters in de televisie-programma’s. Het Perfecte Plaatje evenals De Verraders. 

Liever een film kijken met Abbey Hoes? Haar laatste films zijn Liefde zonder Grenzen, Buiten is het feest, Verliefd op Cuba en Zwaar verliefd! 2. 

Het persoonlijke leven van Abbey Hoes

Uiteraard heeft Abbey Hoes ook een leven naast haar acteerwerk. Over haar leven deelt ze aardig wat op socialmedia, zoals bijvoorbeeld op haar Instagram-kanaal. Zo zien we op haar kanaal dat ze gaat samenwonen met haar vriend Gino Winter. Ze verlaat hiervoor haar huis in Scheveningen en besluit bij haar vriend te gaan wonen. Het stel kent elkaar via de opnames voor de film Costa!!. 

Verder zien we dat Abbey Hoes echt een levensgenieter is. Op stap met haar vrienden en vriendinnen. Reizen, lekker eten en genieten van de natuur. Ook hierin is ze een inspiratiebron voor veel mensen. Ook haar manieren van kleden en hoe ze voorkomt speelt hierin zeker een rol. Ook hier zie je weer dat ze een sprankelende persoonlijkheid heeft waar ze veel acteerrollen aan heeft te danken!  

Red Wine & Cigarettes

Naast films en series zingt Abbey Hoes ook. Zo heeft ze meerdere nummers gemaakt en die zijn ook op een CD te vinden, namelijk: Red Wine & Cigarettes. Voor Hoes zijn er een aantal grote namen haar inspiratiebronnen. Denk aan Fleetwood Mac, The Beach Boys en The Dixie Chicks. Haar muziek is een soort countryachtige line dance-muziek. En je voelt dat Abbey Hoes altijd gek is geweest op oude muziek. Hiervoor zegt ze zelf het volgende: “Op de middelbare school verzon ik dat mijn naam gebaseerd was op Abbey Road van The Beatles. Dat is helemaal niet waar, maar het klinkt wel cool. Vanaf die tijd begon ik me echt te verdiepen in oudere muziek en werd er verliefd op.“

Ben je benieuwd naar haar muziek? Hier kun je het nummer The Days I’ve Spent With You luisteren.

Toekomst van Abbey Hoes 

Wij verwachten dat we in de toekomst nog veel meer kunnen zien van Abbey Hoes. Is het niet op het filmdoek dan is het wel in het theater. Is het niet dat ze aan het acteren is dan is het wel dat ze haar eigen nummers zingt. En dat maakt van Abbey Hoes dan ook zo’n multi-talent!  

Welke films Abbey Hoes op dit moment aan het filmen is, is nog onbekend. Wil je haar avonturen volgen? Dan raden wij je aan om haar op Instagram te volgen. Want hier houdt ze haar fans goed op de hoogte van al haar activiteiten! 

Vorige

Rob Goossens: vriendin, familie, vermogen, opleiding en meer

Volgende

Jackie Groenen: Vriend, Leeftijd, Salaris, Loopbaan en meer